Øl, mad, hygge og fest

inspireret af tyske traditioner 

Se åbningstider

Historien

I 2014 besluttede makkerparret Jesper Nielsen og Lasse Rysgaard, at der manglede et sted hvor god øl, fantastisk stemning og lyden af klirrende glas var i centrum – en rigtig Biergarten med et tvist af dansk. Derfor etablerede de Biergarten i Søndervig hvor gæster skulle få mulighed for at opleve mad og drikke efter tyske traditioner.

Jesper og Lasse havde tidligere drevet en tøjbutik, et diskotek og en bar. Nu var tiden dog inde til at der skulle ske noget nyt og en flerårig drøm skulle realiseres: Åbningen af Biergarten

Det var fascinationen af den tyske Biergarten kultur og ikke mindst årets højdepunkt, Oktoberfesten i München, der var den store inspirationskilde. Men også den autentiske tyske ølkultur har været stærkt inspirende, og inden åbningen var der også hentet inspiration fra besøg på tyske bryghuse.

 

Ambassadører for Pilsner Urquell

Vi har en stor forkærlighed for Pilsner Urquell. Pilsner Urquell opfandt selve bryggemetoden til pilsneren – og med deres lange erfaring ved de også hvad der kendetegner god øl.

I dag er det øllet der værdsættes af ølkendere- og entusiater – og som passer lige ind i en rigtig Biergarten. Pilsner Urquell sikrer den gode stemning! Derfor er vi også rigtig glade og stolte over at både Jesper og Lasse er blevet tildelt den store ære at modtage Pilsner Urquells ambassadørcertifikat.

 

Biergarten Blåvand

Biergarten var begyndt at slå rødder, men drømmen var også et større sted hvor bryggeri og Biergarten kunne leve i skøn forening. I 2018 faldt valget derfor på Blåvand. Her blev det lokale bowlingcenter købt og indrettet med bryghus og endnu en Biergarten var sat på dansk grund.

 

Rækker Mølle Bryghus

Vi serverer også med stolthed øl fra Rækker Mølle Bryghus – det gode øl fra vest. Det har vi gjort siden foråret 2017, hvor vi indgik en ny leverandøraftale med Rækker Mølle Bryghus. Rækker Mølle Bryghus er i dag et lille, men succesfuldt, lokalt bryghus der holder til i den gamle mølle ved Rækker Mølle, og er ejet af Frank Hansen.

Rækker Mølle Bryghus er ledet af den bayerske diplom brygmester Thomas Horacek. Han sikrer den høje kvalitet og lækre smag i øllet, som er et stort hit her på Biergarten. Frank og Lasse kendte i øvrigt hinanden på forhånd. De to ølmestre har tidligere lavet brygforsøg sammen, på et mindre bryganlæg.