Øl, mad, hygge og fest
inspireret af tyske traditioner. 

Se åbningstider

Specialøl

 

På Biergarten har vi et stort udvalg af øl, nogle er specielle i smagen andre har bare en rigtig god historie. Her på siden kan du læse om nogle af dem og vurdere hvilken øl der skal være din næste oplevelse!

Prøv vores smagsbræt, hvor du har mulighed for at smage fire af vores hjemmebryggede øl; pilsner, classic, dunkel & weizen. 4 x 0,1 L. kun 75 kr. 

 


Salvator

"The father of all strong beers"

Paulaners historie begynder med denne øl!
Salvator, som er en dobbeltbock, blev opfundet af Paulaner munkene i München. Øllen drak de under den 40 dage lange faste, hvor det kun var tilladt at drikke vand. Munkene havde dog særlige beføjelser i forhold til den menige mand. I 1751 blev det tilladt for munkene at udskænke til den tørstende offentlighed. 
Opskriften i sin grundform er den samme i dag, den er dog blevet finjusteret i løbet af årene. 

Den ravfarvede Salvator øl har både duft og smag domineret af malt med noter af blandt andet kiks, karamel og brødskorpe. Den forholdsvis høje alkoholprocent på hele 7,9, giver både krop, fylde og kompleksitet til en ellers sødelig maltet øl. 


Paulaner Oktoberfest Bier

"Unique oktoberfest feeling"

Paulaner er ét af de få bryggerier, der kan opleves til verden største festival, Oktoberfest i München.
Siden 1818 har de brygget den undergærede oktoberfest øl, under festivalen. Øllen er således fyldt med oktobersolskin, stærkt og gyldent. Denne øl har en perfekt balance mellem mild malt og kraftige noter af malt. Den milde og runde bitterhed gør Oktoberfest øllen ideel til at nyde som en "mass" (1 L.) uden at du kløjes i den. 
Da øllen bliver lavet til Oktoberfesten, er det en sæsonøl du, som regel, kan nyde fra september og så længe lager haves. 

Paulaner Oktoberfest Bier

Founders all day IPA

"keeping your senses sharp"

Gylden filtreret session ale med højtstående hvidt skum. Duften er dejlig aromatisk med masser af citrusnoter og tropisk frugt. De mange malt og korntyper kommer tydeligt til udtryk i smagen, hvor de giver dybde og fylde samt en sødme, der balancerer flot op mod humlens bitterhed.
Eftersmagen er frisk og let bitter. Klassisk eksempel på en amerikansk humlet øl.


Biergarten Dunkel

Hjemmebrygget øl

Biergarten dunkel er en undergæret og hurtig filtreret mørk øl. Denne dunkel er mild i sin smag og har ikke den typiske bitterhed fra humlen. Vores dunkel er brygget med inspiration fra Münchner Dunkel, som var den mest populære øl i Bayern, før pilsnerens indtog. Derfor er vore dunkel naturligvis også brygget med ristet malt fra München. 


Biergarten Classic

Hjemmebrygget øl

Biergarten classic er en undergæret og hurtig filtreret velafstemt øl med en mørk gylden farve. Den anvendte karamelmalt giver den klassiske smag. Biergarten classic er en smule mere til den maltede side, da den ikke er så bitter, som en pilsner. 


Biergarten Pilsner

Hjemmebrygget øl

Biergarten pilsner er undergæret, hurtig filtreret og brygget med vores unikke "crushed ice" metode.
Pilsneren er velafstemt, gylden og ufiltreret pilsner med en maltet aroma. De lette humletoner giver en mild smag, der kun langsomt klinger ud.