top of page
Menusøjle.png
logo.png
Menu_bj%C3%83%C2%A6lke_flise_edited.jpg

OM OS

49239990_922045171333767_436279797220376

(til venstre) Jesper Nielsen (til højre) Lasse Rysgaard 

Jesper Nielsen & Lasse Rysgaard Startede i 2014 Biergarten Søndervig. De to havde i fællesskab startet og drevet en tøjbutik, samt et diskotek og en bar.

Tiden var kommet til at der skulle ske noget nyt, og de havde gået med drømmen i flere år om at lave en rigtig Biergarten i Danmark.

 

Øl kulturen havde længe fascineret dem og der var optanket masser af inspiration efter diverse bryghus besøg, samt det årlige højdepunkt nemlig oktoberfesten i München, derudover var det også blevet til et ambassadør certifikat til dem begge, hos bryggeriet der opfandt brygmetoden til pilsnerøllet, nemlig selveste Pilsner Urquell, som er beliggende i Tjekkiet.

 

I foråret 2017 indgik Biergarten en ny leverandøraftale med Rækker Mølle Bryghus, som er ejet af Frank Hansen, og ledet af den Bayerske Diplom Brygmester Thomas Horacek.

Parterne kendte på forhånd en del til hinanden da de i flere år tidligere havde lavet brygforsøg sammen, på et mindre bryganlæg i hoven, allerede inden Frank hansen købte Rækker Mølle Bryghus.

Så det blev startskudet til Biergartens "eget øl". som hurtigt blev en stor succes

 

Og allerede i 2018 begyndte snakken om et "Større sted" hvor man sammen ville kunne forene et Bryggeri med en Biergarten.

Der gik heller ikke længe inden der blev fundet en ny lokation som kunne huse de store drømme. Bowlingcentret i Blåvand blev købt, og indrettet med bryghus samt endnu en Biergarten på dansk grund.

bottom of page